Ρόμα-Αταλάντα 1-1: Εχασαν μεγάλη ευκαιρία οι γηπεδούχοι – Ο Τσιμίκας μπήκε στο 77’ Ημερομηνία:
Σήμερα 19/4/2026, 00:32 - Εμφανίσεις: 18
Εχασε ευκαιρία η Ρόμα που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Αταλάντα και την κράτησε εκτός τροχιάς Ευρώπης, στο ματς της 33ης αγωνιστικής της Serie A.
Ομως, η Ρόμα δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της Κόμο από την Σασουόλο για να μπει σε τροχιά διεκδίκησης θέσης για το Europa League, ενώ κρατά στα χέρια της ευρωπαϊκό εισιτήριο (= Conference League).
Πιο συγκεκριμένα ισοβαθμεί με την πέμπτη Κόμο και είναι 6η, επειδή οι πρωτευουσιάνοι υστερούν στην ισοβαθμία.
Οι φιλοξενούμενοι διέμειναν στο -4 και εκτός τροχιάς Ευρώπης.
Αν η Ρόμα νικούσε θα έφτανε την τέταρτη Γιουβέντους που είναι σε τροχιά Champions League και την Κυριακή (19/4) φιλοξενεί την Μπολόνια.
Η Αταλάντα άνοιξε το σκορ στο 12’ με τον Κρστόβιτς και η Ρόμα απάντησε με γκολ του Ερμόσο στο 45’.
Ο σκόρερ των γηπεδούχων είχε δοκάρι στο 75’.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Η Ρόμα μπορούσε και τη νίκη, όμως γκολκίπερ της Αταλάντα Καρνεζέκι σταμάτησε δυο φορές τον Μάλεν.
Ο Τσιμίκας μπήκε αλλαγή στο 77’.
Η απάντηση στο 45’ Η Αταλάντα προηγήθηκε σχετικά νωρίς, συγκεκριμένα στο 12’, με γκολ που πέτυχε ο Κρστόβιτς με σουτ, μετά από πάσα του Ντε Ρουν.
Η Ρόμα προσπάθησε να απαντήσει, όμως ο Καρνεζέκι είχε απάντηση, καθώς ο γκολκίπερ της Αταλάντα έκανε σούπερ απόκρουση σε σουτ του Μάλεν, ο οποίος βγήκε τετ α τετ, μετά από πάσα του Ελ Σαραουί στο 24’.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Στο 33’ ήταν η σειρά της Αταλάντα να χάσει ευκαιρία: Ο Σβίλαρ σταμάτησε το Εντερσον που βγήκε τετ α τετ.
Στο 40’ απείλησε η Ρόμα και ο γκολκίπερ της φιλοξενούμενης ομάδας απέκρουσε σουτ του Τσέλικ.
Η Ρόμα ισοφάρισε πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Σκόρερ ο Ερμόσο στο 45’, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Ρενς.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Οι αλλαγές νωρίς Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο προπονητής της Αταλάντα Ραφαέλε Παλαντίνο έκανε τρεις αλλαγές, ε...